you me will never be alone again

Hur kan personer som är extremt mycket fulare än mig få ligga med snygga personer medan fula personer inte ens vill ligga med mig? Jag är inte vackrast i världen men jag ser fan okej ut i alla fall. Och är kåt. Just nu. Knulla någon?

oh, come on

Ibland önskar jag bara att inget av det skulle ha hänt

we can stick around and see this night through

Kollade på This Is Englad i lördags. Filmen som var du och jag. Det var jobbigt. Speciellt i slutet som jag aldrig sett med egna ögon utan endast sett genom dina ögon. Att ha sett en film en gång tidigare och då under filmen för första gången kysst den enda personen som verkligen betytt något, den enda personen som fått hjärtat att gå i 180 och hjärnan att sluta fungera. Den enda personen som tagit min oskuld och kommer alltid att vara det. Den enda personen som varit min första kärlek. Den enda personen som varit den första att krossa mitt hjärta. Det finns ingen som du.
I Slutet av filmen så Grät jag. Jag blundade och lyssnade bara filmen precis som förra gången och återspeglade hur du kysste mig för första gången medan den lille killen gråter av förtvivlan. Medan de slåss på filmen har du brottat ner mig på madrassen och i samma veva som de på filmen försöker rädda hans liv och pianomusiken börjar spela avslutar du kyssen och säger förlåt och viker av huvudet. Jag är för borta för att säga något och ser nog helt skräckslagen ut, men är egentligen bara väldigt glad. Jag vet inte hur sekunderna precis därefter gick till men dina läppar fanns snart runt mina och så befann de sig sedan resten av natten.

Jag kan inte hjälpa det, men det finns tillfällen då jag tänker på dig fortfarande. De kommer mer och mer sällan men när de kommer så känns det som du aldrig lämnat mig. 1 år och 5 månader har gått sen den hemska natten då du berövade mig på den sista värdighet jag hade. 1 år och 5 månader har gått sen jag fick ha dig nära mig. 1 år och 5 månader av tankar om vad jag kunde gjort bättre, hämnd, längtan och fantasier om att den hemska natten aldrig skett och det fortfarande är dagen innan då vi smsade varandra med hjärtan i slutet av varje meddelande. Varje gpng jag tänker på dig tänker jag på hur vi skulle ha det om den natten inte skulle ha skett, skulle vi vara ett par idag, skulle vi ha parmiddagar med L & P, skulle du skjutsa runt mig i din fula volvo och skulle jag vara insvept i en svag doft av din underbara parfym och dina cigg?
Skulle jag vara gladare än vad jag är idag?

RSS 2.0